Kontakt os her

  TINY WINDOW finder du på:
  Irma Pedersens Gade 226, 8000 Aarhus C – med Gruppe 38 Teatret som nabo og tæt på Aarhus Havnebad v. Bassin 7 på Aarhus Ø.

  Hvis du er på cykel eller går ad Bernhard Jensens Blvd, drejer du til højre ad broen lige efter Salling Tårnet for at gå langs vandet ned til TINY WINDOW. Kommer du med offentlig transport, kan du tage bybus 23 direkte til Nikoline Kochs Plads, bybus 17 eller letbane L1 til Østbanetorvet, og gå de sidste ca. 500 m.

  Parkering:
  Det er muligt at parkere i kort afstand fra TINY WINDOW mod betaling i områdets parkeringskældre – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd, dvs. 2.gade efter Salling Tårnet). Derudover er der gratis parkeringsbåse, dog i max. 3 timer i tidsrummet 8-18, på Bernhard Jensens Blvd.

  Et unikt sted:

  Fremhæv og præsentér dine værker og kunst

  TINY WINDOW, er et lille nyt aktivitetshus for alle, der har noget særligt, de gerne vil dele med os andre, ønsker at bevæge sig eller måske bare ønsker samvær. Grundstenen er et pop up spot, hvor: 1) vores lokaler står klar, 2) de som er professionelle på deres felt står for det, og 3) vi prøver at sprede budskabet. Så ingen faste åbningstider men forhåbentlig en vifte af spændende overraskende aktiviteter.

  TINY WINDOW

  TINY WINDOW v. Fam. Ljungström

  Adresse

  Irma Pedersens Gade 226,
  8000 Århus C

  Følg os

  © Copyright TINY WINDOW