Skip to main content
Gæst

BOOK EN WEEKEND-OVERNATNING

Nyd en weekend fredag-søndag ved bassin 7. 

Se kalender for ledig kapacitet.  Anfør ønske til datoer. Bookningen er ikke endelig før du har hørt fra os.

Intro og kalender

Oplev en weekend i TINY WINDOW – en enestående New York’er lejlighed i byens hypede og ikon-rige byudviklingsområde, Aarhus Ø. Lejligheden er holdt i unikke og smagfulde materialer med fokus på fleksibel anvendelse.

Lejligheden ligger som en del af områdets mest markante bygninger, tegnet af Bjarke Ingels. Arkitektfirmaet BIG er verdenskendt og står også bag en lang række ikoniske byggerier i både ind- og udland.

Følg strømmen af mennesker langs bassinkanten og nyd den enestående udsigt mod havn og centrum.

Se kalender for ledig kapacitet:

Lokale og pris

Adressen er: Irma Pedersens Gade 226 ved Bassin 7. Teatret Gruppe 38 er nærmeste nabo.

Lejligheden er på 63 m2 i to plan og er veludstyret med køkkenfaciliteter, bad/toilet og overnatningsmulighed for 2 voksne.

Bassin 7 er et populært hænge-ud-sted for såvel aarhusianere som byens turister. Det pulserende liv kan opleves direkte fra lejlighedens stueplan, indenfor eller udenfor på terrassen. Fra 1. sal oplever du den travle industri- og containerhavn og den fantastiske udsigt ind over byen, ofte med smukke solnedgange. Indretningen og det helt specielle miljø langs havnen egner sig perfekt til ophold og overnatning.

  • Weekendophold –  min. 2 overnatninger: 2000 kr.

    Tjek ind fredag middag, tjek ud søndag eftermiddag.

    Der serveres ingen måltider og der kan i følge kontrakten IKKE afholdes private fester.

Idékatalog

Århus Ø er en bydel i rivende udvikling.  Der er hele tiden nye oplevelser at finde helt lokalt og i Danmarks næststørste by. TW er en del af Visitaarhus.

https://www.visitaarhus.dk/aarhus/det-sker-i-aarhus  

Teater Gruppe 38 med sine spændende forestillinger, er nærmeste nabo. Irma Pedersens Gade er med et spirende miljø af unikke småbutikker og galleri. 

https://www.gruppe38.dk/

Bassin 7 har et stort udvalg af serveringssteder og med mulighed for et dyb i havnebadet eller forsøg dig med wakeboarding. 

https://bassin7.dk/

Badehusene langs kajen vil med Domkirkens hus først for have løbende pop-up aktiviteter, og fortsætter du langs vandet, vil du ud over en strålende udsigt over bugten nå til Danmarks højeste bygning under opførelse: Lighthouse’s Fyrtårnet. Der er flere lækre restauranter i området, og morgenmaden kan købes i MIB bageriet f.eks. Du kan følge den livlige mangeartede aktivitet ved lystbådehavnen inkl. det internationale sejlspotscenter, før du evt. smutter ind og shopper eller oplever kulturlivet i centrum eller køber lækker frisk fisk med hjem.

https://havneguide.dk/da/havn/aarhus-lystbaadehavn/spisesteder

https://www.sejlsportscentret.dk/